Velkommen Hvordan har din krop det? Behandlinger Lise Rusterholz
Om Biopati?

Biopati er en biologisk analyse og helhedsterapi, hvor biopaten danner sig et helhedsbillede af hver enkelt klient enten ved muskeltest og/eller apparattest.
I en biopatisk helhedsterapi indgår flere terapiformer, hvoraf de
væsentligste er:

Vitamin- og mineralterapi
Eventuelle mangler på vitaminer, mineraler, fedtsyrer, aminosyrer, mælkesyrer etc. afdækkes, og der testes for hvilke tilskud, der er bedst egnede til lige netop dig.

Immunterapi
Styrkelse af immunsystemet, så kroppen selv kan bekæmpe infektioner, betændelser og forgiftninger. Genopbygning af kroppens naturlige mikroflora på hud, slimhinder og i tarmen. Hertil bruges homøopatiske midler, urter og gavnlige tarmbakterier.

Drænering
Øger kroppens evne til at udskille affaldsstoffer ved hjælp af væske, urter, homøopatiske midler og motion. Yderligere stimulering af organer og organfunktioner ved hjælp af elektromagnetisk svingningsterapi og/eller elektroterapi (Omfatter øreakupunktur - med el og laser dvs. uden nåle samt event. stimulering af distale akupunkturpunkter og lokale aktuelle områder.

Ernæringsterapi
Kostvejledning - Formålet er at aflaste kroppens funktioner. En diæt, som ikke er fanatisk, men tilpasset patientens reelle behov og motivation.


Konsultationen

Samtale omkring sygdomshistorie og nuværende symptomer.
Kinesiologisk test (muskeltest) af kroppens meridianer / energi baner, samt genopretning af disse. Dette foregår på briks, fuldt påklædt.
Yderligere test af vitaminer, mineraler, urter, homøopati etc.
Behandling via elektriske svingningsfrekvenser til afgiftning og til at forstærke det menneskelige legeme til at opnå maksimal energi på celleniveau.
Udlevering af program som følges efter aftale.

”Biopat” er en beskyttet titel og den kombinerede
biopat/phytoudannelse tager 4 år.
Adresse
Torvegade 11
3300 Frederiksværk
Telefon
+45 2072 2748

E-mail
lise@rusterholz.dk